1
Повећај величину слова Врати на првобитну величину слова Смањи величину слова штампај штампај

Пошаљи пријатељу

Учлањавањем враћамо Клуб Звездашима

Саветник председника ФК Црвена звезда Лазар Лабус гостовао је на ТВ Авала и представио навијачима пројекат „Буди део Звезде“. Лабус је рекао је да се за само „недељу дана у клуб учланило више од 5200 навијача“. Посебно је истакао задовољство управе „што се масовно учлањују целе породице и што родитељи учлањују децу ретроактивно, дакле ођедном плате чланарину за све године од дететовог рођења“. Одговарајући на питање шта чланство значи за навијаче и клуб Лабус је рекао:

lab
 

„Чланство много значи и навијачима и клубу. Клубу значи јер ћемо напокон моћи да се пребројимо да покажемо да звездаша има пуно. Звезда се организује као највећи - Барселона и Реал који су по традицији, слави и величини наше друштво. Навијачима значи зато што са чланском картом стичу право да бирају и буду бирани у органе клуба, имају попуст при куповини код свих наших спонзора и пријатеља клуба, попуст у Ред Стар шоповима, имају право да купе сезонску карту, да једном годишње бесплатно обиђу музеј и стадион, имају предност при резервацији аранжмана за гостовања клуба и низ других бенефита. Међутим, оно што је најважније од овог месеца Звезда и формално припада звездашима и они који су чланови одлучиваће о томе ко ће да води наш клуб и у ком правцу ће се развијати. То је наша највећа победа и сви у управи смо поносни на њу!"

Лабус је још једном подсетио да се учлањење може вршити - у просторијама маркетинга ФК Црвена звезда (западна страна стадиона ФК Црвена звезда, улаз ВИП галерија), на интернет страницама клуба - www.crvenazvezdafk.com и www.budideozvezde.rs, путем CALL CENTRA на број 0900 000 900 и СМС-ом на број 2355, као и у продајној мрежи RED STAR SHOP.

Master Card Visa Banca Intesa Master Card Secure Code Verified by Visa