1
Повећај величину слова Врати на првобитну величину слова Смањи величину слова штампај штампај

Пошаљи пријатељу

06. 12. 2011

Подржи свој клуб, пређи у Звезду!

Придружите се свом, а притом задржите и свој стари број. Обојите се у црвено бело и подржите свој клуб на прави начин! Можете телефонирати једнако као и раније знајући да део Вашег рачуна иде Вашем омиљеном клубу!

Не пропустите идеалну прилику да будете део Звезде, уједините страст и осећај припадности Вашем омиљеном клубу, а уједно задовољите и високе стандарде у комуникацији. За све оне који Чувају Звезду у срцу, припремили смо 3 постпејд тарифна профила уз сјајне услове.

Уколико се одлучите за Север, Токио или Бари тарифни профил, добићете и могућност да изаберете 5 Friends&Family бројева са којима ћете разговарати по цени од 0 дин/мин, уз наплату успоставе везе од само 2 дин! СМС поруке ка овим бројевима ће Вам бити потпуно бесплатне, тако да ћете од сада моћи да се неограничено дописујете. Уз све ово, очекује Вас и специјални Звезда мобилни телефон по цени од 1 динар.

Поред Вашег старог броја сваки од Звездина 3 сјајна постпејд тарифна профила пружа Вам и додатне изненађења: поклон мајицу Црвене звезде, годишњу улазницу и припејд пакет на поклон!

Припејд пакет садржи телефон и Звезда припејд картицу која Вам може донети припејд Бонус од чак 3000 динара!

Изаберите пакет по Вашој мери и постаните прави део тима!

Позовите Звездин call centar: 011 3010103

Master Card Visa Banca Intesa Master Card Secure Code Verified by Visa