Наставља се продаја сезонских карата

Након пласмана у групну фазу Лиге Европе и великог интересовања Звездаша у последњим данима претпродаје, ФК Црвена звезда наставља са продајом сезонских карата за сезону 2020/21.

Продаја сезонских карата трајаће најкасније до суботе 10. октобра 2020. у 16 часова и одвијаће се по истим ценама које су важиле до сада, чиме желимо да омогућимо свим Звездашима да обезбеде своја места на Маракани и у овој сезони.

Током периода претпродаје продато је преко 3,000 карата и Црвена звезда ће знати да цени верност навијача који су карте куповали у моменту када су утакмице игране без публике а „европска јесен“ још није била обезбеђена. Они ће имати апсолутни приоритет у случају играња утакмица са смањеним капацитетом а у наредном периоду спремамо им још изненађења.

Као што је раније најављено, у случају одигравања утакмица групне фазе УЕФА Лиге Европе уз присуство публике, власници сезонских карата ће имати 30% попуста на пуну цену карата.

Све резервације места власника сезонских карата из прошле сезоне важе и даље и обнова тих карата је могућа, изузев места у сектору ВИП Запад. Услед смањења капацитета стадиона за утакмице УЕФА Лиге Европе, уколико дође до дозволе Кризног штаба Владе Србије везано за могућност присуства публике на утакмицама, сезонске карте за овај сектор је могуће обновити само у Сервису за чланство а карте издате након 4. октобра 2020. не обезбеђују резервацију места за утакмице Лиге Европе у том сектору. Уместо тога, власници ових сезонских карата би имали могућност да пакет карата за Лигу Европе купе за секторе запад бок или запад центар, уз остварење права на попуст од 30% за власнике сезонских карата. Ово правило се односи и на обнову и на нове сезонске карте за овај сектор.

Клуб задржава право да и пре суботе обустави продају нових и обнову сезонских карата за поједине секторе или у потпуности, без претходне најаве.

Продаја се наставља у просторијама Сервиса за чланство, радним данима од 10 до 19 часова и суботом од 11 до 16 часова.

Такође, продаја се наставља и преко интернета на сајту https://crvenazvezda.iticket.rs

Плаћање је могуће готовином и платним картицама из система Виза, МастерКард, АмЕкс и Дина.

Сезонске карте могу купити само чланови Клуба са плаћеном чланарином за сезону 2020/21.