Партнери

Београдско драмско позориште

Основано 1947. као прво градско позориште у Београду након Другог светског рата, данас после 75 година наставља своју традицију са сталним уметничким ансамблом. Извођењем класичне и авангардне драмске литературе ствара и одржава свој препознатљив стил и уметнички израз.

Попуст за чланове 20%

Дом здравља Визим

Први приватни Дом здравља у новом простору од 2 500 метара квадратних. Све медицинске услуге, дијагностичке методе и лабораторија на једном месту, праћени будним оком експерата свих специјалности.

Попуст уз чланску карту 10%

Туристичка агенција Сабра

Грчка вам никада није била ближа!
Копнени део као и многобројна острва, апартмански или хотелски смештај, индивидуално или у групи.

Попуст уз чланску карту 10%

ФЕФА факултет

Студије које спајају теорију и праксу. Изгради свој каријерни пут у свету нове економије, дигиталних технологија и креативних индустрија. Развијај своју индивидуалност уз менторски приступ на факултету који је од првих генерација студената препознат као водећа образовна институција у области економије и финансија.

Попуст уз чланску карту за основне и мастер студије 10%

Promoda

Реномирани италијански брендови: Barbolini, Navigare, Gant, Polo, Ralph Laurent, Stefanel, Lab Pal Zileri, Fradi. Осетите дух најбоље италијанске кројачке традиције.

Попуст уз чланску карту 10%

Оптика Sole

Од 1968. године бавимо се продајом ручно рађених диоптријских оквира и сунчаних наочара светски познатих брендова: Kuboraum, Vava, Mykita, Chrome Hearts, Dita, Cartier.

Попуст уз чланску карту 10%

YUTA

Национална асоцијација туристичких агенција основана је 1954. године.
Данас окупља преко 170 туристичких агенција и организатора путовања као и преко 48 иституција из сфере хотелијерства, превоза, образовања и осигурања.

Kingdom теретана

Најмодерније справе и стручни тренери, уз велики избор групних програма прави су избор за све заљубљенике спортског начина живота и рекреације. Са нама ћете тренирати краљевски!

Попуст уз чланску карту 50%

Roberto Baressi

Породична фирма која се бави израдом квалитетне гардеробе и аксесоара.

Материјали које користе су памук, вуна, свила и кашмир. Код њих можете добити кошуље по мери направљене од премиум материјала.

Продавнице се налазе на неколико локација у Београду а главна је у Крунској број 42.

Попуст уз чланску карту 10%

Paar обућа

Обућа Paar започела је свој рад 2004. године када је њен оснивач инж. Слободан Цупаћ почео производњу обуће у скромној радионици.

Данас, захваљујући континуираним прилагођавањима тржишним захтевима, Paar обућа је постала модерна компанија са потребном технологијом за испуњавање свих захтева модерног времена, где су дизајн и квалитет највећа тежња. Тренутно, нова генерација овог породичног бизниса, заједно са оснивачем и великим стручним тимом, са својом посвећеношћу и стручношћу чини Paar препознатљивом робном марком како на националном, тако и на међународном тржишту. Наш циљ је да наставимо напредовање и раст уз контролисање производног процеса у целини, истраживање модних трендова, дизајна, избор материјала.

Попуст уз чланску карту 10%

Ореа

Специјална болница Ореа, отворена је у срцу Београда 2001. године са идејом лепоте и задовољства, придржавајући се принципа: Не желимо да се променимо и будемо непрепознатљиви, желимо само да поштујући природу, будемо задовољни и пуни самопоуздања.

У болници се такође ради константна едукација специјалиста пластичне хирургије и дерматолога о употреби ЛФЛ мезонита.

Ореа на старогрчком језику значи – Лепа, прелепа!

Попуст уз чланску карту 10%

HomeMade Company

Добро дошли у слатки свет домаћих укуса!

Од 2009. године се ширимо, растемо и осмишљавамо нове слаткише. Помешали смо нове технологије, традицију и проверене укусе са свих страна света – а управо то је оно што наведе сваког сладокусца да се заљуби у HomeMade посластице при првом залогају!

Ово је свет чија врата отварате сваки пут када пожелите да кажете, покажете и докажете да вам је стало, а ми смо ту да вам улепшамо сваки тренутак, употпунимо сваку успомену и докажемо да живот заиста може бити веома сладак!

Попуст уз чланску карту на комплетну понуду торти 10%

AB medical

AB Medical представља иновативни концепт приступа здрављу и лепоти лица, тела и душе.

У нашој дерматовенеролошкој ординацији можете добити:

  • Прегледе и консултације врхунских и искусних дерматовенеролога.
  • Јединствене естетско дерматолошке третмане FOTONA ласером.
  • Најсавременије третмане за преобликовање тела, јачање мишића, бржи оправак мишића после повреда, применом електромагнетних HITS таласа (Hight Intesive TESLA magnetic Stimulation) намењен како рекреативцима тако и професионалним спортистима али и свима који желе лепо и затегнуто тело.
  • Биоревитализацију, GENOSYS и PLASMAION третмане.
Попуст уз чланску карту 15%