Продаја сезонских карата до 15. октобра

Због великог интересовања звездаша, продаја сезонских карата продужава се до 15. октобра.

У претходних десетак дана издато је готово 1500 сезонских карата и клуб је решио да настави продају по истим ценама које су важиле до сада, чиме желимо да омогућимо свим звездашима да обезбеде своја места на Маракани и у овој сезони, уз наду да ће се ускоро стећи услови да се навијачи врате на трибине стадиона “Рајко Митић”.

Подсећамо, у случају одигравања утакмица групне фазе УЕФА Лиге Европе уз присуство публике, власници сезонских карата ће имати 30% попуста на пуну цену пакета карата.

Такође, куповина сезонске карте за ову сезону обезбеђује право на остваривање цене за обнову сезонске карте наредне године, при чему ће клуб узети у обзир број утакмица који је ове сезоне одигран без присуства публике.

Све резервације места власника сезонских карата из прошле сезоне важе и даље и обнова тих карата је могућа, изузев места у сектору ВИП Запад. Услед смањења капацитета стадиона за утакмице УЕФА Лиге Европе, уколико дође до дозволе Кризног штаба Владе Србије везано за могућност присуства публике на утакмицама, сезонске карте за овај сектор је могуће обновити само у Сервису за чланство а карте издате након 4. октобра 2020. не обезбеђују резервацију места за утакмице Лиге Европе у том сектору. Уместо тога, власници ових сезонских карата би имали могућност да пакет карата за Лигу Европе купе за секторе запад бок или запад центар, уз остварење права на попуст од 30% за власнике сезонских карата. Ово правило се односи и на обнову и на нове сезонске карте за овај сектор.

Клуб задржава право да и пре четвртка обустави продају нових и обнову сезонских карата за поједине секторе или у потпуности, без претходне најаве.

Продаја се наставља у просторијама Сервиса за чланство од понедељка 12. октобра, сваког дана од 10 до 19 часова, закључно са четвртком 15. октобром у 19 часова.

Такође, продаја се наставља и преко интернета на сајту https://crvenazvezda.iticket.rs

Плаћање је могуће готовином и платним картицама из система Виза, МастерКард, АмЕкс и Дина.

Сезонске карте могу купити само чланови клуба са плаћеном чланарином за сезону 2020/21.