“Од рођења мог” – Новогодишњи пакетићи за најмлађе чланове Клуба

Фудбалски клуб Црвена звезда после само 13 дана завршио је јединствену акцију даривања новогодишњих пакетића бебама које су рођене у 2020. години и које су већ чланови клуба. „Од рођења мог“, акција која је стартовала 13. децембра, у сарадњи са ексклузивним бетинг партнером „Моцарт“ са којим смо одлично сарађивали и током акције „Од Звезде с љубављу”, била је јединствена у свету и одушевила је целокупну Звездашку јавност, јер су Звездин Деда Мраз, првотимци и представници Црвене звезде на адресе малишана доносили новогодишње пакетиће.

Експедиција Црвене звезде је и после завршене полусезоне, али и тешке ситуације проузроковане корона вирусом, поштујући све препоруке државе и кризног штаба прешла 4288 километара, стигла на 163 адресе у 40 градова Србије. Посете малишанима изазивале су одушевљење и велико задовољство код родитеља, који нису крили захвалност због оваквог геста вољеног клуба, који је још једном показао да брине о свим својим члановима, па и оним најмлађим. Овом акцијом још једном се потврдила добро позната чињеница да је навијање за Црвену звезду ствар кућног васпитања, а наш клуб радује што ће и у будућности црвено-бели имати велику подршку на трибинама стадиона „Рајко Митић“. Све структуре клуба су биле ангажоване како би за кратак временски период успели да организационо и логистички стигнемо до оволико малишана рођених у 2020. години, који су чланови нашег клуба. Црвена звезда је овом акцијом још једном покала да је клуб који је од настанка гајио породичне вредности и да ће то и у будућности чинити.

Клупски аутобус, поклон Фондације за потребе Омладинске школе, али и наш комби, били су права атракција где год су се појавили у Београду, Старој Пазови, Инђији, Сремским Карловцима, Новом Саду, Бачком Петровцу, Обреновцу, Лајковцу, Чачку, Горњем Милановцу, Смедереву, Костолцу, Пожаревцу, Великом Градишту, Бору, Зајечару, Ћуприји, Алексинцу, Нишу, Пироту, Лесковцу, Куршумлији, Крушевцу, Ивањици, Сјеници, Прибоју, Ужицу, Крагујевцу, Јагодини, Великој Плани, Младеновцу, Сопоту, Барајеву, Панчеву, Зрењанину, Ади, Врбасу, Новој Црвенки, Сомбору, Апатину и Деспотову.

Поред представника клуба и Деда Мраза, који су свакодневно обилазили малишане, акцији су се са задовољством одазвали и тада бивши, у овом тренутку садашњи играч нашег клуба Славољуб Срнић, који је уз Црвену звезду од малих ногу. Поред њега бебе су својом посетом обрадовали и Мирко Иванић, Страхиња Ераковић, али и глумци и добро познати звездаши Виктор Савић и Александар Радојичић.