Звезда – Милан: Важна информација за јуниор чланове

Након објављене вести о начину продаје карата за утакмицу са Миланом и добијених сугестија од стране чланства, нашли смо начин да омогућимо и активним јуниор члановима да дођу до карте за ову утакмицу, у случају да буде дозвољено присуство публике.

Сви заинтересовани јуниор чланови, односно њихови родитељи и старатељи треба да нас унапред обавесте о заинтересованости да купе карту за ову утакмицу слањем мејла на следећу адресу:

podrska@budideozvezde.rs

или одговором на Вибер поруку коју су добили на број телефона који је регистрован у бази чланства за Јуниор члана. Рок за пријаву је најкасније понедељак 1. фебруар 2021. године до 17 часова.

Према важећим прописима, особе млађе од 16 година могу присуствовати утакмицама само уз пратњу родитеља или старатеља. Како је план да због смањеног капацитета стадиона, у случају добијања дозволе за присуство публике, продаја карата буде могућа само за власнике сезонских карата и чланове клуба, сви јуниор чланови морају навести податке о члану који би их „водио“ на ову утакмицу. Тај члан такође мора имати активно чланство за ову годину.

Дакле, порука треба да садржи:

  • Име и презиме и број чланске карте родитеља / старатеља који мора имати активно стандард чланство за текућу сезону
  • Име и презиме и број чланске карте за сваког јуниор члана кога тај члан „води“ на утакмицу

Свака пријава ће бити појединачно размотрена након чега ћемо истим путем послати одговор.

Клуб задржава право да и пре истека наведеног рока обустави пријављивање у случају да број примљених пријава превазиђе број слободних места. Такође, у случају да буде могуће присуство публике у мањем броју од поменутих 30% капацитета, приоритет ће имати власници сезонских карата а затим стандард и јуниор плус чланови и на крају јуниор чланови.

Напомињемо да јуниор чланови који су власници породичних сезонских карата свакако имају право да купе карту уз попуст на основу сезонске карте те да није потребно да се пријављују овим путем.