Пижон се дружио са највернијим члановима

Црвена звезда наставила је данас поделу „златних“ чланских карата навијачима који су већ десет година део нашег клуба и на тај начин им се захвалила за дугогодишњу верност.

Навијачи Црвене звезде су и у току данашњег дана били у прилици да посете Сервис за чланство нашег клуба и приме симболничне поклоне поводом десет година чланства, које им је уручивао легенда клуба Владимир Петровић Пижон.

– Фудбалски клуб Црвена звезда организовао је лепу акцију за све навијаче који су десет година чланови клуба. Припремљен је јако леп симболичан поклон, који њима много значи судећи по реакцијама. Драго ми је што видим да доста младих навијача црвено-белих добија „златну“ чланску карту, неки од њих су се родили тих година када сам ја носио дрес Црвене звезде и учлањени од првог дана рођења, то је једна од чињеница која ме веома радује. Такође сам и ја свог унука одмах по рођењу учланио у Црвену звезду – истакао је Владимир Петровић Пижон и поручио:

– Верујем да ћемо стићи до цифре од 50 хиљада чланова, видљива је радост наших навијача који су добили награде, због чињенице да је клуб препознао њихову дугогодишњу верност. Поручио бих свима оним који још увек нису део Црвене звезде да дођу и учлане се како бисмо што пре стигли до зацртаног циља – закључио је Владимир Петровић Пижон.

Видно су били расположени љубитељи Црвене звезде због оваквог геста вољеног клуба, а поред награде и пажње која им је указана, велико одушевљење је изазвала и четврта Звездина звезда, Владимир Петровић, као и Бошко Ђуровски који нису пропустили прилику да се навијачима захвале за подршку коју пружају клубу дуги низ година.

– Велика је част добити једно овакво признање од Црвене звезде, клуба који волим од рођења. Време проведено на Маракани представља најлепше успомене у мом животу, захвалио бих се црвено-белима на свакој радости коју су нам подарили, али и клубу због указаног великог поштовања. Верујем да ће млађи навијачи у већој мери у будућности долазити на стадион и бити учлањени у клуб, јер је навијање за Црвену звезду ствар кућног васпитања – поручио је један од чланова нашег клуба.

Црвена звезда већ сутра ће наставити поделу признања, а навијачи ће имати прилику да посете Сервис за чланство нашег клуба и добију „златну“ чланску карту, која ће представљати лепу успомену на вољени клуб.