Куле Аћимовић поздравио Звездаше

Сервис за чланство Фудбалског клуба Црвена звезда и данас је било место које су посећивали највернији чланови нашег клуба, како би им легендарни играч црвено-белих Јован Куле Аћимовић уручио симболичне поклоне поводом десетогодишње верности.

Осмех, понос, али и задовољство због оваквог  геста вољеног клуба могли смо уочити на лицима заљубљеника у црвено-беле боје, који су одмах по позиву, који им је наш клуб упутио дошли да приме симболичан поклон. Додатно одушевљење изазвало је присуство Јована Кулета Аћимовића који је са осмехом уручивао признања, али и уживао у раговору са нашим навијачима.

– Нисам имао утисак да толики број навијача нашег клуба континуирано, последњих десет година има чланску карту Црвене звезде, позитивно сам изненађен и веома ми је драго због тога. Управо то је показатељ по ко зна који пут да су навијачи окосница клуба, и да нема њих ништа не би било исто – истакао је Јован Куле Аћимовић.

Легендарни играч нашег клуба Јован Куле Аћимовић није крио задовољство због чињенице да је по заслужено признање дошао велики број младих навијача, који су показатељ да ће црвено-бели и у будућности имати велику подршку са трибина стадиона „Рајко Митић“.

– Постоје навијачи који ме још увек препознају, али морам да кажем да их је све мање, данас су присутне млађе генерације, неки од њих нису били ни рођени када сам ја наступао за Црвену звезду. Драго ми је због тога и због чињенице да видим да клуб има перспективу. Велики број навијача су јако млади људи, моја генерација је већ на измаку, међутим не посустајемо, покушавамо да помогнемо колико смо у могућности и кроз фондацију Фудбалског клуба Црвена звезда, као и кроз фондацију ветерана, који помажу својим члановима на разне начине.

Није пропустио прилику некадашњи играч нашег клуба, а садашњи члан Секције ветерана Црвене звезде да прокоментарише утакмицу која изабранике Дејана Станковића очекује 18. фебруара против Милана.

– Момци су се одлично изборили у јесењем делу сезоне, постигли су велики успех. Очекује нас утакмица са Миланом, треба да је дочекамо са што више радости и што мање страха, свакако да нисмо без шанси. Фудбал је непредвидива игра, мислим да тренутно имамо солидан, консолидован тим, такође имамо тренера који је наметнуо свој начин живота и резона у клубу, што је јако добро. Утакмица против Милана биће одлична прилика да видимо где се тренутно налазимо – закључио је Јован Куле Аћимовић.

Већ сутра ће наш клуб наставити са организованом акцијом и са радовањем оних који су последњих десет година део црвено-беле породице.