Борјан поделио “златне” чланске карте

Капитен црвено-белих Милан Борјан искористио је прилику да пред наставак сезоне посети Сервис за чланство и обрадује наше навијаче који су већ десет година чланови Фудбалског клуба Црвена звезда.

Црвена звезда из дана у дан показује да је велики клуб, који се свакодневним акцијама труди да се захвали највернијим члановима на дугогодишњој верности. Претходних дана навијачи нашег клуба су посећивали Сервис за чланство и добијали симболичне поклоне у виду „златних“ чланских карти које су уручивале легенде нашег клуба, а данас је то учинио капитен Црвене звезде Милан Борјан.

Чувар мреже нашег тима није крио задовољство због чињенице да је нешто више од 600 навијача Црвене звезде испунило услове за добијање симболичног поклона.

– Још једном смо показали да смо велика породица и да бринемо о нашим члановима и навијачима, који су увек уз нас и пружају нам подршку на свакој утакмици. Због тренутне ситуације са корона вирусом нису били у прилици да посећују стадион, али овим гестом ми показујемо да мислимо на њих, што је веома битно. Драго ми је што сам имао прилику да пружим свој допринос и обрадујем наше најверније навијаче. Фудбалски клуб Црвена звезда организовао је још једну сјајну акцију, сигуран сам да ће их у будућности бити још више, а ми играчи ћемо увек бити ту да дамо свој допринос – истакао је Милан Борјан.

Сервис за чланство који је смештен на стадиону „Рајко Митић“ посетио је данас и млади играч нашег тима Вељко Николић, који је извадио своју чланску карту и позвао све заљубљенике у црвено-беле боје да учине исто.

Већ у понедељак ће наш клуб наставити са организованом акцијом и са радовањем оних који су последњих десет година део црвено-беле породице.