Највернији чланови уживали са Бошком Ђуровским

Црвена звезда је и данас наставила доделу признања највернијим навијачима који су десет година чланови нашег клуба.

Највернији навијачи Звезде су током данашњег дана били у прилици да од 12 до 14 часова посете Сервис за чланство и преузму своју ,,златну’’ чланску картицу. На свечаној церемонији доделе плакета, својим присуством догађај увеличао је легендарни фудбалер нашег клуба Бошко Ђуровски, који је члан још од давне 1963. године. Поред Ђуровског најверније навијаче је обраовао и Владимир Петровић Пижон који је пре неколико дана такође делио плакете члановима нашег клуба.

– Велика ми је част што сам имао прилику да поздравим звездаше који су чланови десет година, а неки и дуже. Доста њих се сећа неких догађаја из времена када смо Пижон и ја играли и то буди успомене. Велико задовољство је што смо их угостили. Изузетно је лепо видети када људи са пуно емоција говоре о Црвеној звезди – истакао је Бошко Ђуровски.

Позитивно расположење владало је у Сервису за чланство,а навијачи су били одушевљени због чињенице да им је Бошко Ђуровски уручио залужене награде.

– Веома ми је драго што сам могао да осетим  емоцију и узбуђење навијача који су дугогодишњи верни чланови Црвене звезде, част  ми је драго што сам данас имао прилику да будем међу највернијим звездашима – закључио је Бошко Ђуровски.

Црвена звезда ће и сутра наставити са доделом признања. Највернији навијачи ће добити плакету која ће им представљати лепу успомену на клуб.