Станислав Караси у друштву највернијих Звездиних чланова

У Сервису за чланство нашег клуба настављена је подела плакета највернијим присталицима црвено-белих. Овом свечаном доделом клуб је још једном изразио захвалност својим дугогодишњим члановима на верности и тако показао да су наши навијачи неизоставни део Црвене звезде.

Током данашњег дана Сервис за чланство угостио је одређени број верних чланова који су могли да преузму своју „златну“ чланску карту у периоду од 12 до 14 часова на стадиону „Рајко Митић“. Додели плакета присуствовао је легендарни фудбалер нашег клуба, Станислав Караси.

– Акција коју је Црвена звезда организвала је нешто најлепше што је могло да се деси, поготово навијачима црвено-белих који су наша десна рука, такође и дванаести играч. Толико пута су нам помогли, нашој, али и осталим генерацијама и лепо је што је клуб на овај начин показао да има поштовање према навијачима. Толико је интересовања за Црвену звезду показала наша верна публика и без њих ми не бисмо били ово што смо данас. Захваљујем се клубу што се сетио да на овај начин омогући највернијим навијачима да и они буду део лепих акција Црвене звезде – закључио је Станислав Караси.

Своје утиске о додели плакета највернијим члановима нашег клуба изнео је дугогодишњи члан Скупштине Црвене звезде Александар Ружичић, који је један од повереника за чланство.

– Обележавамо десет година верности, али у мом случају то је верност дуга 50 година. Организована акција је заиста леп гест упућен свим навијачима и волео бих да још једном подржимо акцију чланства у Црвеној звезди – истакао је Александар Ружичић.

Акцију Црвене звезде прокоментарисао је дугогодишњи члан нашег клуба, Владимир Шавија.

– Ово је лепа акција Црвене звезде, поготово људи који воде чланство, као и свих који су учествовали у припреми ове доделе. Једним малим гестом људи из Црвене звезде показали су мали знак пажње, као и поверења које је обострано. Што се тиче самог чланства, ми смо сви као деца маштали да једног дана тренирамо у Црвеној звезди, да играмо фудбал у тиму црвено-белих, или било ком клубу из нашег Спортског друштва. Свако од нас кренуо је неким својим животним путем, али чланство мора да буде показатељ љубави, јер ми на тај начин постајемо део тима. Играчи играју доле на терену, док ми треба да играмо са трибина стадиона који највише волимо. Тако показујемо љубав према клубу и подршку црвено-белима. Ово је велика част, одговорност, али и љубав која мора да се показује делима. Искористио бих  прилику да апелујем овим путем да идемо ка остварењу зацртаног циља, а то је да број чланова дође до 50 хиљада – истакао је Владимир Шавија.

Један од највернијих чланова нашег клуба, Владимир Шавија, осврнуо се и на предстојећи меч против Милана, који ће црвено-бели одиграти 18. фебруара на стадиону „Рајко Митић“, али и на могуће повластице које ће чланови клуба имати у случају дозвољеног присуства публике.

– Примера ради, сви се сада распитују пре утакмице са Миланом, шта, како, зашто, како обезбедити улазницу.  То питање не би морало да се поставља уколико сте члан клуба. Овом приликом позвао бих све Делије, звездаше, људе који воле Црвену звезду да заузму своје место на стадиону, тако што ће чланством у клубу имати своје место и неће морати да брину у оваквим ситуацијама. Сада када Звезда бележи сјајне резултате заслужује да нас буде највише и да покажемо то својим делима. Чланство је сам чин љубави и поверења према клубу који сви волимо – закључио је Владимир Шавија.

Наш клуб ће и наредних дана наставити са поделом „златних“ чланских карата, тако да ће и остали десетогодишњи чланови Црвене звезде у данима пред нама имати прилику да преузму заслужене награде.