Недељко Милосављевић делио плакете верним члановима

Сервис за чланство Фудбалског клуба Црвена звезда и данас је било место које су посећивали највернији чланови нашег клуба, како би им легендарни играч црвено-белих Недељко Милосављевић уручио симболичне поклоне поводом десетогодишње верности.

Видно су били расположени љубитељи Црвене звезде због оваквог геста вољеног клуба, а поред пажње која им је указана, нису крили задовољоство због чињенице да им је награду уручио бивши играч нашег клуба, Недељко Милосављевић.

– Иако је данас  нешто лошије време, велики број навијача је дошао да преузме награде које је Црвена звезда припремила за њих. Веома лепа акција, Звезда је још једном показала да је велики клуб, који брине о својим навијачима. Подршка много значи, поготово када је пун стадион. У периоду када сам ја носио Звездин дрес стадион је готово увек био испуњен, како у домаћем првенству, тако и у европским утакмица и то нам је у тим тренуцима много значило. Ове сезоне су играчи нажалост ускраћени за подршку због корона вируса, надам се да ће публика што пре да се врати на стадион „Рајко Митић“, јер Звезда има заиста фантастичне навијаче – истакао је Недељко Милосављевић.

Љубав према Црвеној звезди ствар је кућног васпитања, а Срђан Горјан, који је дуги низ година део нашег клуба са великим задовољством преноси љубав према црвено-белој боји на ћерку, која је као што је истакао од рођења редовни посетилац стадиона „Рајко Митић“.

– Акција коју је Црвена звезда организовала нама навијачима много значи. Сјајна је идеја да се чланови који су већ десет година свакодневна подршка клубу награде за дугогодишњу вредност. Члан сам Црвене звезде од 1971. године, са свега три године учланили су ме у клуб, за који и дан данас навијам. Драго ми је да сам после толико година поново видео Неђу Милосављевића, кога сам као дете са великим задовољством гледао и дивио се његовим мајсторијама које је приказивао на Маракани – истакао је Срђан Горјан.

Црвена звезда већ сутра ће наставити поделу признања, а навијачи ће имати прилику да посете Сервис за чланство нашег клуба и добију „златну“ чланску карту, која ће представљати лепу успомену на вољени клуб.