Боровница и Терзић делили златне чланске карте

У Сервису за чланство Фудбалског клуба Црвена звезда и данас је обављена додела плакета и симболичних поклона поводом десетогодишње верности нашем клубу. Плакете највернијим присталицама уручили су генерални директор Звездан Терзић и наш бивши ас Здравко Боровница.

У току дана Сервис за чланство посетио је један број верних чланова који су преузели своју “златну” чланску карту. Симпатизери нашег клуба нису скривали одушевљење због оваквог геста вољеног клуба.

– Увек се радо одазивам свом клубу, својој Црвеној звезди. Драго ми је што сам успео да обрадујем најверније чланове и да им уручим плакете. Они показују верност и лојалност, и овим гестом је наш клуб само потврдио то да мисли на своје навијаче и да је Црвена звезда једна велика породица – истакао је Боровница.

ФК Црвена звезда ће и у наредном периоду наставити доделу ових признања, а наши верни навијачи ће имати прилику да посете Сервис за чланство нашег клуба и добију “златну” чланску карту која ће их асоцирати на показану љубав према вољеном клубу.