Настављена додела златних чланских карата

У Сервису за чланство Фудбалског клуба Црвена звезда данас је настављена додела златних златних чланских карата и симболичних поклона поводом десетогодишње оданости црвено-белим бојама.

У току дана Сервис је посетио један број верних чланова који су преузели своју “златну” чланску карту. Посебно задовољство звездашима причинио је глумац Виктор Савић који је уручио поклон делу чланова који су данас дошли у Сервис за чланство. Симпатизери нашег клуба нису скривали одушевљење због оваквог геста вољеног клуба.

– Мислим да је то подстрек да наставе да сваке године обнављају чланство, а можда и за неке друге који још увек нису учлањени. Битно је да дугогодишњи чланови имају попусте и привилегије. Ја у претходних година нисам сваке године обнављао чланство и сад ми је криво јер бих волео да имам ову значку на својој полици – истакао је Савић.

ФК Црвена звезда ће и у предстојећем периоду наставити са доделом ових признања, а наши симпатизери ће имати прилику да посете Сервис за чланство нашег клуба и добију поклон који ће их асоцирати на лојалност показану црвено-белим бојама.