Председник Мијаиловић усрећио најверније чланове

У Сервису за чланство Црвене звезде данас је настављено уручивање златних чланских карата и симболичних поклона члановима са десетогодишњом лојалношћу нашем клубу.

Сервис је у току дана посетио један број верних чланова који су преузели своју “златну” чланску карту. Посебно задовољство звездашима приредио је председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић који им је са осмехом уручивао поклоне.

Навијачи црвено-белих нису скривали одушевљење због оваквог геста нашег клуба, а Мијаиловић је овим путем позвао и све оне који нису чланови, да се што пре учлане и постану део Црвене звезде.

– Свим навијачима који у континуитету десет година редовно плаћају чланарину и посећују утакмице Црвене звезде, овим гестом смо желели да се захвалимо и позовемо све наше навијаче који нису чланови, да дођу и учлане се у клуб. Црвена звезда је показала у више наврата да брине о оним највернијима, са чланском картом и у свакој прилици се труди да укаже поштовање које су заслужили. Док смо уручивали симболичне поклоне, велики број навијача је дошао да обнови или извади чланску карту. Веома ми је драго да је тако и још једном бих позвао све оне који воле Црвену звезду да јој и на овакав начин пруже подршку и постану њен члан – подвукао је Мијаиловић.

И у наредном периоду ФК Црвена звезда ће наставити са доделом ових признања, а наши симпатизери ће имати прилику да посете Сервис за чланство свог вољеног клуба и добију поклон који ће их подсећати на посвећеност показану црвено-белим бојама.