Фалћинели обрадовао најверније „златним“ чланским картама

Црвена звезда наставила је и првог дана викенда поделу „златних“ чланских карти највернијим навијачима нашег клуба, а заљубљенике у црвено-беле боје овог пута обрадовао је првотимац нашег клуба Дијего Фалћинели.

Сервис за чланство у току данашњег дана посетио је велики број звездаша, који су награђени од вољеног клуба за дугогодишњу вресност симболичним поклонима. Поред изузетно напорног ритма утакмица, Дијего Фалћинели, први италијански фудбалер који је обукао дрес Црвене звезде искористио је слободно време да посети Сервис са чланство, уручи награде члановима, али и проведе одређено време дружећи се са њима.

– Велика је част бити део овако великог клуба, са изузетном историјом. Црвена звезда има армију навијача и тога смо свесни иако у последње време нисмо могли да их видимо на трибинама, свесни смо њихове привржености и љубави према клубу. Веома сам поносан што сам део црвено-беле породице – истакао је Дијего Фалћинели.

Осврнуо се Фалћинели на одличан резултат који су изабраници Дејана Станковића остварили у утакмици шеснаестине финала Лиге Европе против Милана.

– Одиграли смо добру утакмицу. Успети да одиграш нерешено са екипом која је друга у Серији А је мотив за велики понос. Имали смо прилику да постигнемо још бољи резултат, остаје жал за тим, међутим имаћемо своје шансе на Сан Сиру.

Није крио нападач нашег тима да је утакмица против италијанске екипе допринела подизању самопоуздања црвено-белих.

– Утакмица против Милана је веома битна за подизање самопоуздања и права провера за нас да видимо где смо у односу светски и европски фудбал, јер је Милан свакако део тог миљеа. Чињеница да смо успели да одиграмо нерешено са таквом екипом говори нам да смо на правом путу. Наравно увек има места за напредак, очекује нас реванш меч у којем ћемо покушати да дођемо до победе.

Није крио задовољство Фалћинели због резултата остварених од наставка сезоне, али и истакао да нема места опуштању.

– Спремни смо за утакмицу у Суботици, не сме да нам се деси да потценимо екипу Спартака. После „великих“ утакмица се дешава да опадне концетрација, међутим не смемо то да дозволимо. Морамо да победимо како бисмо поново стекли девет бодова предности у односу на првог пратиоца на табели – закључио је Дијего Фалћинели.

ФК Црвена звезда ће и у предстојећем периоду наставити са доделом ових признања, а наши симпатизери ће имати прилику да посете Сервис за чланство и добију поклон који ће их асоцирати на показану лојалност црвено-белим бојама.