Станковић обрадовао најверније на рођендан клуба

Сервис за чланство Фудбалског клуба Црвена звезда и данас на 76. рођендан је било место које су посећивали највернији чланови нашег клуба, поводом десетогодишње верности у виду златне карте.

У току дана Сервис за чланство посетио је један број верних чланова који су преузели своју златну чланску картицу. Симболичан поклон најоданијим навијачима уручио је шеф стручног штаба Дејан Станковић. Своју картицу преузео је и председник нешег клуба Светозар Мијаиловић.

– Посебно је задовољство, што сам био са вама данас. Навијачи који су овде доказали су своју верност према Црвеној звезди. Сигуран сам да су многи од њих чланови и од пре десет година. Они су пример како се воли клуб и надам се да ће се ова група људи ширити и да ће бити што више нових чланова. Зато позивам све који до сада нису били да се учлане, а ови који јесу да редовно обнављају чланство – истакао је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Црвена звезда ће и сутра наставити доделу златних плакета и на тај начин наградити своје најверније чланове за десетогодишњу приврженост црвено-белим бојама.