Наставља се акција „Буди и ти капитен своје Звезде“

Фудбалски клуб Црвена звезда донео је одлуку да се акција „Буди и ти капитен своје Звезде“ која је започета у марту настави и током априла месеца. Наш клуб позива све навијаче да учествују у акцији, учлане својих десет пријатеља и на тај начин освоје капитенску заставицу са потписима свих првотимаца, коју ће им уручивати играчи и легенде нашег клуба.

Прва три члана клуба која су учланила десет пријатеља су на утакмици четвртфинала Купа Србије против ИМТ-а награђена капитенским заставицама. Јелени Милић, Слободану Мајсторовићу и Сандри Сремчевић капитенску заставицу уручила је четврта Звездина звезда Владимир Петровић Пижон.

Поводом десет година чланства Фудбалски клуб Црвена звезда одлучио је да покрене симболичну акцију „Буди и ти капитен своје Звезде“. Наш клуб овом акцијом жели да се приближи зацртаном циљу од 50 хиљада активних чланова. Сваки члан нашег клуба има прилику да учлани десет пријатеља и буде капитен свог тима, а на тај начин и помогне клубу. Појединци који учлане највише чланова улазе у конкуренцију за вредне награде.

Навијач који учлани највише чланова осваја пут са Звездом на прво европско гостовање и комплет Звездине опреме. Другопласираног очекује, такође, пут са Звездом на прво европско гостовање, док трећепласирани добија прилику да проведе дан као првотимац Црвене звезде (долазак у клуб, пријем код председника, конференцијско представљање и комплетну Звездину опрему). Минималан број нових чланова, како би награде биле освојене је 100.

Такође, наш клуб је спремио награде за клубове навијача. Прво место добија пут са Звездом на прво европско гостовање за три особе. Друго место комплет Звездине опреме и викенд у хотелу Мона за две особе, док треће место добија лопту Лиге Европе.