Звезда богатија за клуб навијача у Невесињу

Црвена звезда бројнија је за још један клуб навијача који је основан у Невесињу и тако је и овај град у Републици Српској добио званичну потврду да се ради о истинској звездашкој средини.

Удружење навијача у Невесињу је основано на годишњицу формирања нашег клуба 4.марта. Група највернијих присталица нашег клуба је у складу са Статутом и правилницима ФК Црвена звезда одржала оснивачку седницу Скупштине званичног клуба навијача црвено-белих у Невесињу. Уз много труда, Делије из овог херцеговачког места дошле су до свог циља 2. априла када су добили решење од Основног суда о регистрацији удружења.

На тај начин, Невесиње је постало део велике црвено-беле породице. Лојалност и љубав навијача из овог као и осталих места Србије и Републике Српске је бескрајна, сати проведени у путу на утакмице, навијање, хуманитарне акције довољни су разлози да се посвећеност и љубав према клубу озваничи. За председника удружења је изабран Синиша Граховац, а за потпредседника Аљоша Поповић.

Овде се не заустављамо, већ се у наредном периоду планира отварање нових клубова навијача, све док сваки град и средина у Србији и Републици Српској у коме живе звездаши не добије своје официјелно “представништво”.