Гласање на изборима за Скупштину у Сервису за чланство

Избори за чланове Скупштине ФК Црвена звезда биће одржани 22, 23. и 24. маја у Сервису за чланство у временском интервалу од 10 до 18 часова.

На овим изборима гласа се за 36 изборних чланова Скупштине ФК Црвена звезда. Скупштина има укупно 70 чланова, преостала 34 члана делегирају СД Црвена звезда (3), Секција ветерана (8), Запослени у Клубу (3), Представници спонзора (2), Удружења навијача (15), Српска академија наука и уметности (1), Српска православна црква (1), Београдски универзитет (1).

Право гласа на овим изборима имају сви пунолетни чланови са активним чланством на дан расписивања избора, 29. априла 2021. То су чланови рођени 29. априла 2003. или раније који имају плаћену чланарину за ову сезону.

Чланови који су се благовремено пријавили за гласање преко интернета и чије су пријаве прихваћене, гласају на тај начин и не могу гласати на бирачком месту у Сервису за чланство. Ради прецизности, у јединствени бирачки списак укључена је и информација о начину гласања за сваког члана.

Сви чланови који гласају преко интернета ће пре почетка избора добити линк и све потребне податке за гласање на начин који су изабрали приликом пријаве: мејлом, преко Вибера или СМС-а.

Чланови који су изабрали мејл као начин слања треба да обрате пажњу на сандуче са промотивним и нежељеним порукама, где мејл може завршити у зависности од подешавања конкретног сервиса за пријем електронске поште који користе.

Што се тиче корисника који су изабрали Вибер, подсећамо да не сме бити блокиран пријем промотивних порука.

У екстремно малом броју случајева може се десити да порука послата преко изабраног канала комуникације не буде испоручена. Сервис за чланство ће пратити извештаје из нашег система за слање и у случају да приметимо такав проблем, пробаћемо да ступимо у контакт са чланом на алтернативни наведени контакт из наше базе. Такође, позивамо чланове који у суботу не добију своју поруку да нам се јаве мејлом на адресу: podrska@budideozvezde.rs