Пожаревац

Црвено-бела делегација је након кратке паузе наставила своје путовање по Србији посетом града Пожаревца. Град који се налази на нешто више од сат времена вожње из Београда представља седиште браничевског округа и дом великог броја навијача црвено-беле боје.

Фан зона била је постављена непосредно уз први споменик Милошу Обреновићу у Србији, у центру Градског парка.

Одмах по самом доласку дочекао нас је велики број звездаша који су са нестрпљењем чекали прилики да се фотографишу са пехарима.

Навијачи су приредили невероватан дочек са музиком и паролом „Овај град за тебе дише, у њему постојиш само ти и нико више“, пропраћен сјајним пиротехничким перформансом.

Убрзо се испред пулта за чланство створила велика гужва верних звездаша и који су изразили велику жељу да се обавежу на верност вољеном клубу у виду чланске карте.

У тренутку посете Пожаревцу, Делије су обориле тадашњи рекорд у броју чланова са чак 192 верна навијача-члана, чиме су показали да је ово место у потпуности црвено-бело.

Оно што је привукло највише пажње у Пожаревцу јесте велики број деце и породица које су се окупиле и биле део звездашког дружења.

Пожаревац је још једном показао да је место најлепших црвено-белих дружења.