Приједор

Приједор, град који је оборио све рекорде летњег Звездиног каравана 2022. и задао озбиљан задатак свима, са чак 350 нових чланова клуба, показао је свима невероватно звездаштво и љубав према клубу.

Од момента када смо крочили у Приједор затекао нас је дочек мештана и великог броја малишана. Транспарент и билборд у најпрометнијој градској улици, са поруком „Учлани се“ био је довољан да Приједорчани сруше све рекорде по броју чланова који су били постављени до тог тренутка.

Тај број чланова није премашен ни у једном наредном граду, што представља озбиљан изазов за будуће црвено-беле караване.

Градски трг је био у црвено-белим бојама, заставицама и преплављен навијачима свих узраста који су желели да бораве у нашој фан зони.

Како је време одмицало чинило се да је ред за сликање са пехарима све већи, а број учлањених на крају вечери је то и потврдио.

Малишани су направили велики кортео, одрасли навијачи су развили транпарент са поруком „Биће дана, биће лета, бићеш опет првак света!“, а они најстарији су са поносом показивали карте са утакмице из 1991. коју сви навијачи Црвене звезде знају напамет.

Приједор је дефинитивно град који дише за Звезду!