Требиње

Након једног дана паузе, Црвена звезда је наставила свој велики летњи караван. После обиласка градова у Црној Гори, Звездин аутобус преселио се у Републику Српску, тачније Требиње. 

У граду смештеном под планином Леотар, остале су незаборавне успомене на дружење и сјајну атмосферу која је обележила тај дан.

Ово је била посебна прилика за окупљање становника Требиња, а нарочито за звездаше из овог места. По узору на прошлу годину, наша фан зона била је постављена на истом месту, Тргу под платанима – главном шеталишту у Требињу. Тако су прилику за фотографисање имали и верни навијачи и туристи који воле и подржавају наш клуб.

У самом граду делегацију Црвене звезде дочекао је Клуб навијача Требиње чији су чланови изразили велико задовољство због поновне посете.

Представници Клуба навијача су истакли да овакве акције треба организовати што чешће како би се историја и циљеви Црвене звезде што више приближили и оним звездашима који живе даље од Београда.

Малишанима су највећу пажњу привукли црвени и бели балони са грбом клуба, док су код старијих то били пехари, посебно „ушати“ са којим су имали прилику и да се сликају.

Требиње је било и остаје град сунца и дом навијача Црвене звезде.