Београд

На крају историјске сезоне 2022/23, ФК Црвена звезда је након освајања треће везане дупле круне, као и шесте узастопне титуле првака Србије, на Тргу републике у Београду обележио најважнији датум у историји клуба – 29. мај, односно 32. годину од чувеног Барија и подизања пехара Лиге шампиона.

Тиме је званично отворен овогодишњи црвено-бели караван, којем су присуствовале и легенде Драгиша Бинић, Илија Најдоски, Слободан Маровић и Ивица Момчиловић.

Традиционално, трећу годину за редом Црвена звезда организује велики летњи караван путем кога истичемо колико је чланство у клубу битно и промовишемо остварене успехе у такмичарској години која је иза нас. Нема дилеме да много разлога за славље има наш клуб, с обзиром да смо трећу сезону узастопно одбранили дуплу круну, те донели радост свим навијачима.

Црвено-бели караван је по први пут одржан у Београду, а навијачи су са одушевљењем исказивали задовољство због Звездине фан зоне која је подсетила навијаче на највећи успех у историји клуба и освајање Купа европских шампиона. Такође поред трофеја најквалитетнијег европског клупског такмичења били су изложени и пехари првенства и Купа Србије, које су првотимци нашег клуба освојили у сезони 2022/23.