Шабац

Добро познати град навијача Црвене звезде – Шабац је оправдао сва очекивања, а звездаши из округа Мачве су повећали нашу породицу за нова 83 члана.

Црвено-бела фан зона, украшена балонима са Звездиним грбом је била постављена на Тргу шабачких жртава. Одмах на почетку се окупио велики број навијача који је пружио подршку и исказао одушевљење доласком Црвене звезде у град на обали реке Саве.

Наши навијачи су уживали у сликању са трофејима, а нарочито са пехаром Лиге шампиона, као и домаћих такмичења које су наши фудбалери освојили у сезони 2022/23. Поготово су се томе обрадовали најмлађи звездаши из овог града.

Звездине песме су се далеко чуле на разгласу и привилачиле знатижељне пролазнике, који су симпатично прилазили фан зони и без размишљања одлучили да заузму место пред пултом за чланство. Наш 12. играч је одлучио да на озваничи љубав према клубу, те смо постали снажнији за 83 члана.

Звездина делигација је наишла на љубазне домаћине који су истицали високу организованост саме акције, а поједини становници Шапца су се присетили како је то било пре две године када смо такође посетили један од највећих звездашких градова.