Стара Пазова

Велики летњи караван ФК Црвена звезда је званично отворен 29. маја, тачно 32 године од када се наш клуб попео на кров Европе. Само дан касније црвено-бела делегација је започела обилазак градова широм Србије, а велику част и задовољство да угости пехаре је на почетку имала Стара Пазова.

Упркос киши у Старој Пазови, навијачи у клупским обележјима су дочекали Звездин аутобус који је директно са стадиона “Рајко Митић” допутовао са пехарима. Фан зона је брзо постављена, а редом су изложени трофеј Лиге шампиона, као и пехари првенства и Купа Србије.

Нешто лошији временски услови нису омели звездаше да заједно у кругу породице редом долазе на Трг доктора Зорана Ђинђића у Старој Пазови како би поздравили велики успех Црвене звезде у сезони 2022/23. На старту нас је импресионирала четворочлана фамилија у којој сви поред чланске поседују и сезонску улазницу за мечеве на Маракани. Нешто касније наши представници су дочекали искусног навијача који је дошао да се фотографише са чувеним “ушатим” пехаром, те је искористио прилику да се похвали шалом који је носио у Бари на стадион “Свети Никола” када је уживо бодрио “златну генерацију” из 1991. године.

Током трочасовног дружења на разгласу су се могле чути добро познате звездашке песме, а нашу делегацију је одушевио велики број малишана који је посетио фан зону и зарадио успомену за читав живот. Становници Старе Пазове су показали да је Звезда једна велика породица и појачали са 57 нових чланова свој вољени клуб.