Реновирање фасаде на Маракани

Док се првотимци Црвене звезде налазе на заслуженом одмору, екипа за одржавање стадиона „Рајко Митић“ свакодневно ради на томе да комплетно унапреди инфраструктуру. У складу са тим данас су започели радови  реновирања фасаде на западној страни Маракане.

Жустри радови на највећем српском стадиону су у току, а ускоро се очекује постављање најмодерније хибридне подлоге на главном терену стадиона који носи назив по првој Звездиној звезди – Рајку Митићу. Сектор за одржавање стадиона је кренуо у комплетно освежавање спољашњег изгледа западне трибине у виду реновирања фасаде.

Радови су започели скидањем старе фарбе и постављањем заштите, а потом ће се нанети двокомпонентна полиуретанска фарба као завршни премаз. Наравно предњачиће црвено-беле боје у мотивина нашег клуба, а тиме ће стадион окрепити свој спољашњи изглед.

Црвену звезду поред домаћих изазова од наредне сезоне очекује такмичење у оквиру групне фазе Лиге шампиона, а сигурни смо да ће трибине бити пуне. У складу са величином клуба Маракана ће изгледати велелепно за најјаче фудбалско такмичење у Европи.