Промена у раду Сервиса за чланство

ФК Црвена звезда обавештава све чланове клуба и звездашку јавност да ће од понедељка 13. јула Сервис за чланство привремено бити затворен из техничких разлога ради спровођења финалних радова на унапређењу система чланства у склопу припрема за наредну сезону.

До наредног обавештења, учлањење у клуб и обнова чланства за наредну сезону могу бити обављени путем интернета на сајту Буди део Звезде, уплатом на рачун Фондације ФК Црвена звезда као и уплатом у Ред Стар Шоповима.

Подсећамо да чланска карта за наредну сезону остаје иста, тако да чланови који обнављају чланарину и који већ имају нову чланску карту са грбом са три звездице могу обнову завршити на неки од ова три начина – потребно је навести број чланске карте у позиву на број приликом уплате односно плаћања у клупским продавницама.

Звездашима који се учлањују у клуб као и онима који чланарину обнављају а из било ког разлога немају нову чланску карту поменутог дизајна, чланска карта ће бити издата по завршетку радова.

О свим детаљима везано за поновни почетак рада Сервиса за чланство као и за продају сезонских карата за наредну сезону, благовремено ћемо вас информисати кроз клупска средства информисања.