Пријава за гласање преко интернета

На овој страни је могуће извршити пријаву за гласање преко интернета на предстојећим изборима за изборне чланове Скупштине ФК Црвена звезда који ће бити одржани од 22 до 24. маја 2021. године.

Даном расписивања избора (29. април 2021. године) закључен је бирачки списак. На изборима могу гласати сви активни чланови Клуба са важећом (плаћеном) чланарином за текућу сезону који су били пунолетни на дан када су избори расписани. Дакле, то су чланови рођени 29. априла 2003. године или раније.

Поред личних података, приликом пријаве је потребно унети контакт податак помоћу којег ће бити прослеђен линк и подаци за приступ гласању преко интернета. То су мејл адреса или број мобилног телефона који морају одговарати податку који је за конкретног члана евидентиран у бази чланства. Такође, није могуће да више чланова за гласање користи исту мејл адресу или број телефона.

Након пријаве, подаци ће бити обрађени и после поменутих провера члан ће добити повратну информацију о статусу пријаве. Очекивани рок за одговор је до 48 сати. У случају да је изабран мејл за слање потврде и линка, саветујемо да проверите и сандуче за промотивне поруке, као и део за нежељене (Спам) поруке. Ако се деси да ни после 48 сати нема одговора, контактирајте нас мејлом: podrska@budideozvezde.rs

Чланови који се успешно пријаве за гласање преко интернета неће моћи да гласају на бирачком месту на Стадиону “Рајко Митић”. Линк и подаци за приступ гласању ће бити послати по закључењу списка чланова који гласају преко интернета, не раније од 48 сати пре почетка избора.