Петар Јаничић – кандидат за члана Скупштине Клуба

Рођен сам 1985. године у Приштини. Детињство и највећи део живота провео сам у Херцег Новом, где сам завршио основну школу и гимназију.

Од 2004. године, становник сам Београда у којем сам завршио правни факултет.

Запослен сам у Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Ожењен сам и отац једног јуниор члана Клуба.

Црвена звезда

  • Први самосталан одлазак на утакмицу на Маракани, уколико занемаримо утакмице на гостовањима, јесте Црвена Звезда – Торпедо 4:0, квалификације за Лигу шампиона 2000 године.
  • Члан Клуба сам непрекидно од првог дана поновног успостављања система чланства, односно од 2010. године, за шта сам награђен златном чланском картицом поводом десетогодишњице чланства;
  • Дугогодишњи сам власник сезонске карте за северну трибину, док сам у ранијем периоду био власник пропуснице навијачке групе.Годинама редован на свим утакмицама на нашем стадиону, као и на гостовањима када год су ми прилике омогућавале;

До сада се нисам кандидовао за Скупштину клуба, али сам редовно био у контакту и дискутовао о разним темама са члановима Скупштине делегираних испред удружења „Делије Север“. Уколико будем изабран за члана Скупштине Клуба, своје знање из правне науке ћу ставити у функцију и службу Клуба. Такође, редовно ћу присуствати свим седницама Скупштине и активно учествовати на истим.