Иван Раковић – кандидат за члана Скупштине Клуба

Рођен сам 1982 године у Косовској Митровици где и сада живим. Основну школу, а касније и Гимназију завршио сам у Косовској Митровици. Дипломирао сам на Факултету за спорт и физичко васпитање у Лепосавићу, при Приштинском универзитету. Такође, стекао сам звање мастера међународне економије на Алфа универзитету у Београду.

Пуних 14 година радим као професор физичког васпитања у основној школи ”Свети Сава” у Жеровници, општина Косовска Митровица.

Ожењен сам, а Богу хвала и поносни отац мале девојчице, јуниор чланице нашег клуба.

  • Моја прва утакмица Црвене Звезде којој сам присустовао, одиграла се давне ’93 године против Рада на Маракани. Победили смо резултатом 2:0, а ја коју годину касније постајем редован на нашим мечевима.
  • Члан клуба сам од 2011 године у континуитету.
  • Такође, дугогодишњи сам члан сезонске карте за северну трибину нашег највећег стадиона, а у неколико наврата у периоду пре 2011 године био сам власник пропусница навијачке групе.
  • У претходном сазиву био сам члан скупштине клуба.

Обзиром на своје занимање, а кроз сарадњу и сада већ дугогодишњи рад са локалним спортским клубовима и спортистима моје примарно интересовање јесте спортски сектор.

Уколико будем био изабран за члана Скупштине клуба, сва своја знања и искуство ставићу у службу клуба, примарно у оквиру самог спортског сектора.

На територији наше АП Косва и Метохије има доста талентоване деце па ћу својим радом на терену гледати да сву ту талентовану децу усмерим ка нашој омладинској школи јер сматрам да је будућност нашег клуба, а самим тим и знатно боље финансијско стање управо у нашем подмлатку.

Свакако, не бих занемарио остале активности међу којима бих издвојио и само чланство, и саму афирмацију клуба на територији на којој живим и радим.