Никола Милић – кандидат за члана Скупштине Клуба

Родио сам се 1979. године у Јагодини, где сам завршио основну и средњу школу. Као припадник 63. Падобранске бригаде узео сам учешћа у противтерористичкој операцији на југу Србије 2000-2001. На самом крају операција Здружених снага безбедности и пред слом терористичких снага, долази до мог тешког рањавања током извршавања борбеног задатка. Добитник сам плакете ветерана 63. Падобранске бригаде.

У згради Соколског дома Витешког краља Александра I Ујединитеља, популарном “старом ДИФ-у”, у којој је 4. марта 1945. основано Спортско Друштво Црвена звезда, на Академији фудбала, дипломирао сам са просечном оценом 9,24 и стекао звање струковни менаџер.

После дугогодишњег рада за британску поморску компанију на позицији регионални регрутни официр, почињем да се интересујем за грађевинарство и да радим на позицији менаџера у грађевинарству, специјализованог за надзор и контролу завршних радова.

Ожењен сам, отац једног детета.

Црвена звезда

  • Прва утакмица на стадиону Црвене звезде, Куп победника купова против Барселоне.
  • Члан сам клуба од обнављања система чланства, златну картицу поводом десет година истог уручила ми је легенда клуба и четврта Звездина звезда, Владимир Петровић Пижон.
  • Дуги низ година уназад, поседујем сезонску улазницу за северну трибину.

Први пут се кандидујем за чланство у Скупштини клуба, те до сада нисам имао прилике да обављам формалне активности. Сегменти живота и рада клуба којем бих, у случају свог избора у чланство Скупштине посветио своје време и идеје, јесу очување идентитета, традиције Црвене звезде и духа звездаштва, као и изналажење нових авангардних начина за проношење, слављење и промоцију наведених вредности. Такође, за важно сматрам и подизање свести у звездашкој јавности о учлањивању, редовној обнови чланарине и куповини сезонских улазница за све трибине нашег стадиона.