Игор Ћакић – кандидат за члана Скупштине Клуба

Рођен сам 1976. године у Котору. Основну школу и Гимназију завршио сам у Београду. Дипломирао сам на Економском факултету у Београду 2000. године. eМБА студије похађао сам на заједничком програму Факултета Организационих наука и Мокрогорске школе менаџмента у периоду 2012-2014 године. Након деценије искуства у страним компанијама 2009-е сам као партнер основао компанију MCR Globex Group d.o.o где се налазим и данас на месту Извршног директора. Ожењен сам и отац двоје деце.

Црвена звезда

  • Моја прва утакмица коју памтим је Звезда – Бањик 1981. године.
  • Члан Клуба сам непрекидно од првог дана поновног успостављања система чланства, 2010. године, за шта сам награђен златном чланском картицом поводом десетогодишњице чланства.
  • Породица Ћакић је пореклом из Кричака – села недалеко од Книна одакле је и наш садашњи капитен Милан Борјан. Љубав према Црвеној Звезди је породична традиција, преносимо је са колена на колено. Ко није имао прилике да са тим људима разговара тешко да може да замисли шта је Црвена Звезда значила и шта дан данас значи нажалост све мањем броју житеља Крајинe.

Активности

  • Имам два мандата у Скупштини Клуба, а сада се кандидујем и по трећи пут.
  • Активно учествујем у популаризацији чланства, помагао сам, помажем и подржавам хуманитарне акције.
  • У Скупштини представљам једну већу групу старијих, али активних навијача, информишем их о раду скупштине и стању у клубу преносим заједничке ставове и сл.
  • Учествовао сам на састанцима са члановима руководства клуба на којима се дискутовало о финансијама и пословању клуба и износио своје личне коментаре и предлоге.

Уколико будем изабран за члана Скупштине Клуба, своје стручно знање и искуство у привреди ћу ставити у функцију и службу Клуба где год се укаже потреба.

Сматрам да ћу у овој животној фази моћи да издвојим још више времена и да свој утицај и поверење које имам код чланова и симпатизера наше Црвене Звезде искористим за популаризацију чланства, сезонских карата и хуманитарних акција.

Звезда је живот, све друго су ситнице.