Стефан Станојловић – кандидат за члана Скупштине Клуба

Рођен сам у Београду 23.12.1989. године. Основну школу и средњу “електротехничку” школу завршио сам у Београду. Основне и мастер студије на Факултету oрганизационих наука, Универзитета у Београду завршио сам 2018. године и стекао звање “Мастер инжењер организационих наука”. Тему завршног мастер рада “Специфичности реструктурирања спортских клубова” са обрађеном студијом случаја на примеру ФК “Црвена звезда” одбранио сам са оценом десет. Од 2017. године сам запослен у сектору логистике и транспорта. Последњих 6 месеци радим у компанији “Robert Bosch” у сектору транспорта.

Црвена звезда

  • Прва утакмица на којој сам био је 105. вечити дерби 1996. године. У периоду до 2006. године, повремено сам одлазио на утакмице у Београду. После 2006. године постајем редован посетилац на већини утакмица Црвене звезде.
  • Члан сам клуба од 2010. године, тако да сам као награду добио златну чланску карту за дугогодишње чланство
  • Сезонске карте, као члан Клуба, поседујем од 2010. године.

Активности

Ове године се по први пут кандидујем за члана Скупштине Клуба, тако да нисам до сада имао формалне активности.

У акцији сређивања нашег стадиона 2017. године, учествовао сам у реновирању, заједно са навијачима и другим члановима Скупштине. Теме у којима бих волео да учествујем и где бих могао да дам допринос тичу се организације и реструктурирања клуба, потенцијалних промена модела пословања и начина рада у будућности. Такође бих се бавио развојем чланства Клуба. Клуб поседује велики потенцијал, тако да треба одржавати односе са тренутним члановима, као и константно повећање броја нових чланова. Пратећи рад прошлог сазива Скупштине, видео сам да се организовао “Одбор за историју и идентитет клуба”, тако да бих свакако могао да помогнем у њиховом раду, приликом промовисања велике историје Клуба.