Горан Арсеновић – кандидат за члана Скупштине Клуба

Зовем се Горан Арсеновић. Из Београда сам, рођен 1974. предузетник по занимању.

Прва утакмица на којој сам заувек заволео Црвену звезду и све око ње, била је 1981. Члан клуба први пут сам постао 1987. године, а када је клуб обновио институцију чланства, реактивирао сам га 2011. Отац сам једног Јуниор члана клуба, а исто тако и једног Сениор члана нашег клуба. Такође, породично свако има и своју сезонску карту, а ранијих година сам имао и навијачку пропусницу за северну трибину нашег стадиона.

Прву озбиљну сарадњу са клубом, иницирао сам 2003. године, када сам као покретач иницијативе успоставио контакт са маркетингом и затим оформио екипу која је као поклон ФК-у направила нови званични сајт. Током те сарадње, започета је и иницијатива око поновног успостављања институције чланства у нашем клубу.

Након тога сам као оснивач покренуо рад навијачког портала RedStarBelgrade (RedStarBelgrade.rs), познат и као РСБ, који је данас незаобилазно место у информисању звездашке популације о дешавањима у нашем спортском друштву, где као администратор  и данас дајем допринос промоцији Звездаштва.

Оснивач сам, као и главни и одговорни уредник YouTube канала FcRedStarBelgradе (FCRedStarBelgrade – YouTube), који са више од 85.000 пратилаца заузима значајно место у ширењу звездаштва, а издваја се видео записима који су већ сада историја нашег клуба и наше навијачке групе.

Један сам од покретача пројекта Звезда ТВ, која данас има милионски аудиторијум, у којем сам као део креативног тима две сезоне био продуцент, сниматељ и монтажер.

Као део креативног тима, две сезоне сам учествовао и у пројекту ККЦЗ ТВ, када сам дао значајан допринос у креирању фантастичне медијске слике о клубу који је тада постао редован учесник Евролиге.

Учесник сам акције реконструкције стадиона Рајко Митић, за шта сам добитник захвалнице од стране клуба. Исто тако сам члан одбора за радне акције око нашег стадиона у којем сам у оквиру својих могућности дао допринос.

Редован сам медијски покровитељ хуманитарних акција, као и организатор скупљања помоћи за нашу децу на Косову и Метохији.

Све ове године бавим се промоцијом звездаштва, како кроз личне контакте, тако и кроз медије у чијем раду учествујем.

Ако будем изабран за члана Скупштине Клуба, своје искуство ћу ставити у функцију клуба, редовно ћу присуствовати седницама и информисати чланство о дешавањима и свим битним стварима.