Избори за скупштину 22, 23. и 24. маја

У четвртак 29. априла, на стадиону „Рајко Митић“, одржана је седница Управног одбора ФК Црвена звезда на којој је донета одлука о расписивању избора за чланове Скупштине нашег клуба.

Према члану 16 Статута ФК Црвена звезда који је усвојен 22. фебруара 2020. године, Скупштина ФК Црвена звезда бројаће 70 чланова. Скупштину ће чинити 34 делегирана члана, и 36 чланова који се бирају на непосредним изборима, за период од четири године.

Управни одбор ФК Црвена звезда је на основу члана 28. Статута донео одлуку о расписивању избора за чланове Скупштине клуба који ће се одржати 22, 23. и 24. маја.

Бирачки списак закључује се даном расписивања избора, а чланови изборне комисије за изборе за изборне чланове Скупштине ФК Црвена звезда су:

Матија Радојичић, председник

Бојан Лемез, заменик

Станислав Николић, члан

Милош Лазаревић, члан

Драгана Виторовић, члан

Маја Кужет, члан

Мирјана Павловић, члан

Павле Станичић, члан

Милош Јанковић, члан

На претходним изборима су изабрани: Џајић Драган, Ђуровски Бошко, Петровић Владимир, Шестић Милош, Живковић Небојша, Аћимовић Јован, Маравић Горан, Арбутина Далибор, Рупар Бранислав, Стојановић Бојан, Дујковић Ратомир, Караси Станислав, Шупић Предраг, Вуковић Јово, Мартиновић Јово, Терзић Јован, Аризановић Немања, Миладиновић Бора, Комненовић Борко, Радојичић Мила, Радовановић Мирјана, Савић Виктор, Поповић Владимир, Бишевац Дејан, Милићевић Томислав, Соколовић Дејан, Бубало Србољуб, Ћакић Игор, Станисављевић Александар, Радојичић Александар, Ширац Лука, Шуњка Душан, Јоцић Бранислав, Белеслин Бранко, Живковић Михајло и Станисављевић Никола.

Изборна комисија ФК Црвена звезда је у складу са чланом 10, става 2, правилника о изборима донела следеће одлуке:

1. Избори за чланове Скупштине ФК Црвена звезда биће одржани 22, 23. и 24. маја 2021. године, а гласање на бирачким местима ће трајати сва три дана од 10 до 18 часова.

2. Кандидатуре за чланове Скупштине се подносе лично у просторијама клуба и на е-маил office@crvenazvezdafk.com, закључно са 12. мајем 2021. године. На дну текста налази се формулар кандидатуре за чланове скупштине.

3. Изборна комисија ФК Црвена звезда ће 14. маја 2021. године на званичном сајту клуба објавити списак кандидата за чланове Скупштине, као и бирачка места на којима ће чланови клуба моћи да гласају.

Посебну страну о изборима могуће је наћи на следећем линку.