Закључен бирачки списак за изборе

У складу са важећим клупским правилницима који се односе на изборе, даном расписивања избора за изборне чланове Скупштине ФК Црвена звезда закључен је бирачки списак. На њему се налазе сви пунолетни активни чланови Клуба са важећом (плаћеном) чланарином за ову сезону на дан 29.4.2021. године.

Бирачки списак је објављен на сајту Клуба и може му се приступити преко овог линка:

На изборима који ће бити одржани од 22. до 24. маја 2021. бира се 36 изборних чланова клупске Скупштине. У складу са чланом 24 Правилника о изборима, у зависности од чланског стажа, чланови који се налазе на бирачком списку могу гласати за одређени број кандидата на следећи начин – чланови са 5 или више година чланског стажа гласају за максимално 36 кандидата док чланови са мање од 5 година чланског стажа гласају за максимално 18 кандидата. Члански стаж се односи на број година у којима је сваки члан имао активно чланство, почевши од 2010. године.

На бази евиденције Сервиса за чланство, у бирачки списак је укључена и информација о дужини чланског стажа за све чланове.

За сва питања или примедбе везано за бирачки списак, можете послати мејл на: podrska@budideozvezde.rs

У складу са чланом 25. Правилника о изборима, сваки члан може гласати само једном, на бирачком месту или електронски тј. преко интернета, уз обавезну претходну пријаву. Пријава за гласање преко интернета је могућа закључно са 16.5.2021. на овом сајту.

Напомињемо да чланови који се пријаве за гласање преко интернета неће бити у могућности да гласају на бирачком месту на стадиону “Рајко Митић”.

Поред личних података члана, приликом пријаве је потребно унети контакт податак помоћу којег ће бити прослеђен линк и подаци за приступ гласању преко интернета. То могу бити адреса електронске поште или број мобилног телефона који морају одговарати податку који је за конкретног члана евидентиран у бази чланства. Такође, није могуће да више чланова за гласање користи исту мејл адресу или број телефона.

За сва питања или примедбе везано за пријаву за гласање преко интернета, можете послати мејл на: podrska@budideozvezde.rs